Těstoviny s fazolkami a bazalkovým pestem
- 100 g mandlí
- hrst čerstvé bazalky
- 190 g bazalkového pesta
- 2 lžíce olivového oleje
- 100 g parmazánu
- 1 lžíce Klamath raw powder
- 100 ml teplé vody
- 250 g těstovin Pasta Peperoncino
- 350 g mražených fazolkových lusků
Na ozdobu
- olej z egyptského černého kmínu
Postup
Do nádoby od mixéru dejte mandle, čerstvou bazalku, bazalkové pesto, olivový olej, parmazán, prášek Klamath raw powder a teplou vodu. Důkladně rozmixujte do řidší kaše. Rozehřejte si pánev a na ní nechte ohřát fazolové lusky. V případě potřeby můžete přidat lžíci olivového oleje. Důkladně je promíchávejte, aby se vám nepřipalovaly. V hrnci si přiveďte k varu osolenou vodu a uvařte v ní těstoviny Pasta Peperonciono. Po uvaření těstoviny smíchejte s bazalkovým pestem a fazolkami. Při servírování zasypte konopnými semínky a zakápněte olejem z egyptského černého kmínu.