Ochutnejte dýňový koláč s ingrediencemi od Purasany:
Korpus:
- 30 g kokosového cukru Purasana
- 80 g kokosového oleje Purasana
- 80 g celozrnné mouky
- 80 g strouhaného kokosu Purasana
Dýňová vrstva:
- 1/2 uvařené větší dýně
- 750 g odtučněného tvarohu
- 200 g ricotty
- 50 g vegan proteinu banán-vanilka Purasana
- 50 g kokosového cukru Purasana
- 50 g strouhaného kokosu Purasana, skořice, muškátový oříšek
Postup:
Rozpustíme si olej a smícháme ho s ostatními surovinami na korpus. Vznikne nám tuhé těsto, kterým vyplníme dno dortové formy menší velikosti. Uvařenou dýni rozmixujeme a smícháme s ostatními surovinami na dýňovou vrstvu. Směs s dýní nalijeme na připravený korpus. Pečeme cca 40 minut v předehřáté troubě na 170 °C. Dobrou chuť!:)